1. TD V SEZÓNĚ 2015/2016

Odstartovali jsme 6. sezónu!

Poprvé jsme jeli hrát do tělocvičny ZŠ Nýřany. Naše dojmy? Proč proboha tam! Tělocvična bez zázemí (diváci neměli žádné prostory, kde by mohli být a na hru koukat, občerstvení široko daleko nikde atd...), plocha velmi malá a ještě neskutečně kluzká!

V Nýřanech nás čekali tři noví soupeři, se kterými jsme v lize ještě nikdy nehráli. V prvním zápase jsme změřili naši formu s týmem FBC Heřmanova Huť. Výsledek 1:5 odpovídal průběhu hry. Soupeř nás prostě jasně přehrál. Do druhého zápasu jsme naskočili dobře a tempo hry bylo dobré. Soupeře (FBC Green Devils) jsme přímo válcovi a po několika velmi dobrých kombinací jsme se ujali vedení 3:1. S postupem času nám nicméně ubývaly síly a soupeř nás začal tlačit. Velká škoda, že jsme to neuběhali a nechali soupeři tři body, když nás nakonec přehrál 4:3. V posledním duelu prvního turnajového dne jsme se utkali s týmem FbC Spartak Žebrák, se kterým jsme sehráli vyrovnanou partii. Soupeř využil našich chyb při střídání a obraně a nakonec zvítězil 2:1.

Pokud bych měl shrnout první turnajový den letošní sezóny do několika bodů, uvedl bych tyto:

  • nevyhovující hala na TD (bez zázemí, kluzká a malá plocha atd..)
  • bylo nás málo
  • špatné střídání
  • chyby v obraně
  • měli jsme i světlé chvilky - plno pěkných kombinací, z nichž některé vyustíly brankou

Snad bude další turnajový den lepší a urveme nějaké body a odpíchneme se od dna tabulky.

 

Sestava pro 1. TD

Brána: Lenka Šindelářová

Pole: Lukáš Podzimek Tomáš Záhrobský, Jach Mach, Tomáš Skuhravý, Jirka Brunclík (1. zápas), Tomáš Hrabec (2. a 3. zápas)