1. TD V SEZÓNĚ 2016/2017

Sezóna zahájena!!

Po loňské vydařené sezóně jsme se vrátili zpět do 3. ligy.  V týmu nastalo několik změn. Honza Novotný, Honza Mach a Zdenda Pavlásek se rozhodli, že už dále pokračovat nebudou. Do týmu jsme přivítali hned tři nové tváře. Naší partu letos rozšíří Roman Kouřil, Michal Šťucha a Petr Stejskal. Vítejte Hoši!

Zpět ale k prvnímu turnajovému dni! S vyšší ligou roste kvalita! Můžeme to na vlastní kůži potvrdit! V Tlučné jsme odehráli tři vyrovnané zápasy! Sezónu jsme otevřeli s Fbc Doubravka Pirates. Od začátku jsme tahali za kratší konec, ale v průběhu zápasu se nám podařilo soupeře dotáhnout, na závěr jsme měli i několik slibných šancí k vyrovnání, ale bohužel jsme je nevyužili a tak soupeř mohl slavit těsné vítězství 4:3.

Na druhý zápas jsme se snažili posbírat co nejvíce sil, protože nás čekal velmi mladý výběr týmu FbC Crocodiles Tlučná. Opět jsme dokázali, že pouze o rychlosti to není:-).. Bojovali jsme jako tým a odměnou nám bylo velmi cenné vítězství 3:2!

První turnajový den jsme uzavřeli proti loňskému vítězi Regionální ligy, týmu Galacticos. Hoši měli pěkné nové dresy (Real Madrid) a opět silnou a mladou sestavu. Musíme uznat, že juniorští Slávisté to v rukách mají. Loni jsme se s nima dvakrát utkali a donutili jsme je hrát. Ani za tento zápas se stydět nemusíme. I když nám chyběla kombinace, pravidelné střídání, dokázali jsme buldočí silou dotlačit do jejich branky 4 míčky... Galacticos do té naší ale 6:-), takže jsme padli 4:6.. po závěrečném hvizdu nás ale může hřát, že několik hráčů Galacticos projevilo opravdovou radost z vítězství...

Sice jsme urvali z prvních třech zápasů pouze 3 body, ale ukázali jsme, že na 3. ligu máme! Do dalšího turnajového dne musíme zlepšit kombinaci a hlavně střídání!

 

Sestava pro 1. TD

Pole: Tomáš Záhrobský, Roman Záhrobský, Tomáš Skuhravý, Roman Kouřil, Michal Šťucha, Dan Vodička, Jirka Brunclík

Brána: Lenka Šindelářová