10. TD V SEZÓNĚ 2015/2016

Poslední TD letošní sezóny je za námi! 

Čekali nás dva zápasy, ve kterých jsme chtěli udržet první čtyřku zaručující play off... Cesta byla relativně daleká.. Jeli jsme na půl 9 do Kožlan..    

První zápas proti IBK Pändy. Velmi nepříjemnej soupeř.. Klucí hrajou rychle a dobře.. Do zápasu jsme vlítli jak Niky Lauda v nejlepších letech.... Soupeře jsme válcovali a po závěrečném hvizdu jsme se radovali z celkého výsledku 5:0! V brance nás držela Lenka, která udržela čisté konto ;-)

Ve druhém zápase jsme si záhrali přímý souboj o umístění s týmem HovadaX Stříbro. První půlka byla nervózní.. plná chyb... Skoro jsme se nedostali do zakončení.. Roman Záhrobský ale perfektní zadovkou otevřel skóre... Trošku to z nás spadlo a podařilo se nám dát ještě dvě branky... Soupeř měl v závěru pár dobrých šancí.. Zazvonila i tyčka... Ale udrželi jsme druhou nulu vzadu a když to všechno dobře dopadne, bereme druhý místo po závěrečné části...

Dnes to byl velmi důležitý TD.. Hráli jsme o všechno a měli jsme to ve svých rukách... Výsledky 5:0 a 3:0 hovoří za vše.. Play off si zasloužíme!!! A těšíme se na něj ;-)

Sestava pro 10. TD
Pole: Tomáš Záhrobský, Tomáš Hrabec, Tomáš Skuhravý, Roman Záhrobský, Martin Kodalík, Jirka Brunclík a Honza Mach

Brána: Lenka Šindelářová