2. TD v sezóně 2014/2015

Druhý turnajový den ve znamení: "vedeme 2:0, je to v prde... :-D" a "návrátilec Zdenda"...

V Nezvěsticích nás čekaly 3 těžké zápasy. První duel jsme sehráli proti týmu Sokol Křimice "B", který je složen převážně z mladších a lehčích hráčů :-)).. Začali jsme velmi dobře a do přestávky jsme si vybojovali slibných 2:0. Po přestávce se bohužel zhoršila naše koncentrace a soupeř otočil stav na 3:2. Zápas nabral vysoké témpo a hrálo se více méně pouze dopředu na obouch stranách. Opět jsme zabrali a dali dva rychlé góly a ujmuli se vedení 4:3. Trochu smůly a špatně zahraný závěr nás stál celkové vítězství, protože protihráči zhruba 40 sekund před závěrečných hvizdem vyrovnali. Do konce utkání se již stav neměli, takže jsme se se Sokolem Křimice podělili o body. 

Druhý zápas začal stejně jako ten první. V první půlce jsme dominovali a týmu FBC Draci Dobřany jsme vstřelili dvě branky. Opět zhoršená koncentrace a několik chyb nás stálo vedení a soupeř po 3 vstřelených gólech vedl 3:2. Zápas byl hrán opět ve velmi rychlém tempu a podařilo se nám v závěru vyrovnat. Po závěrečném hvizdu jsme mohli odejít do šaten s dalším bodem do tabulky.

Ve třetím zápase tohtoto turnajového dne nás čekal tým Pokusní králíci s.r.o., se kterým jsme loni oba duely prohráli. Do tohoto zápasu naskočil i Zdenda a hned se zapojil do rychlého tempa našeho týmu a podílel se asistencí na vedení 2:0 po první části hry. Naštěstí se neopakovala situace z prvních dvou zápasů a naopak jsme po přestávce přidali třetí branku. Lenka udržela druhé čisté konto v sezóně!!! a náš tým po vítězství 3:0 připsal dva body.

Snad udržíme formu i do dalšího TD, který se hraje 26.10.2014 v Nepomuku, kde nás čekají další tři kvalitní soupěři a připíšeme nějaké body do tabulky....