2. TD V SEZÓNĚ 2016/2017

Další tři zápasy za námi, výsledek stejný jako na 1.TD - jedna výhra a dvě prohry!

Do Stodu jsme jeli pro alespoň 6 bodů. Čekaly nás dva celky, na které jsme si věřili a Horšák, který je nabitý mladými závodními hráči.

V prvním zápase jsme se utkali s týmem Forsee Plzeň "B". Do utkání jsme vlítli ve velkém stylu a udělali si luxusní náskok 3:0. Bohužel po mnoha nesmyslných chybách, kdy jsme se nechali třikrát zbytečně vyloučit, jsme soupeře nechali naskočit zpátky do utkání. V poslední minutě zápasu jsme hráli přesilovku. Soupeře jsme doslova uzamkli před jeho bránou a odměnou byla přesná trefa Tomáše S. pod břevno tři sekundy před závěrečným hvizdem, která rozhodla zápas.

Ve druhém utkání nás čekal tým z Horšovského Týna. I když byl soupeř pouze ve 4 lidech do pole, stačilo to na nás. Chlapci středoškolského věku to hrajou organizovaně a je to znát. Kombinačně jsme nestíhali. Škoda jen, že chlapci šli do utkání až zbytečně horlivě a zranili nám gólmana... Výsledné skóre 1:4 je pro nás možná krutý. Šancí na zkorigování výsledku jsme měli více než dost.

V posledním zápase druhého turnajového dne jsme chtěli porazit Sekačky, na které moc neumíme. Před zápasem jsme si řekli, na co si dát pozor a jak budeme hrát. Bohužel jsme opět předvedli klasický nedisciplinovaný výkon proti tomuto týmu. Nehráli jsme poctivě dozadu a soupeř nám dal 4 branky z brejkových situací. Jelikož jsme dali soupeři pouze dvě branky, soupeř si připsal první výhru v sezóně.

Pokud by se měl druhý turnajový den shrnout v pár větách, šlo by to asi následovně: liga začíná být plnější mladejma klukama, co to hrajou závodně a Bohemku mají pouze jako doplněk. Je na pováženou, jestli je dobře, že tu naší amatérskou ligu hrajou. Minimálně by k soupeřům (starším) mohli přistupovat trošku s respektem. A co se týče našeho výkonu. Asi nejlepším hráčem byl náš gólman, Dan Vodička. V bráně nás nesmírně podržel a nebýt jeho, nepřipsali bysme ani tu jednu výhru. Po mnoha letech zas za Critters naskočil Petr Stejskal. Doufejme, že bude mít čas a posílí nás ve více zápasech. Pořád to umí chlapec! Pokud chceme třetí ligu udržet, musí celej tým chodit na trénink a musíme se více sehrát!

Sestava pro 2.TD

Brána: Dan Vodička

Pole: Tomáš Záhrobský, Roman Záhrobský, Petr Stejskal, Tomáš Skuhravý, Tomáš Hrabec, Michal Šťucha