3. TD v sezóně 2014/2015

Urvali jsme pouze bod :-/

Třetí TD jsme sehráli ve sportovní hale Nepomuk. Poprvé jsme zavítali do této haly a asi nebude patřit mezi naše "oblíbené". Povrch byl velmi kluzký a hřiště bylo asi o něco delší, než na kterých jsme dosud hráli.

První zápas jsme sehráli s týmem Cobra Radnice. Prvních pět minut zápasu jsme se vůbec nemohli dostat do tempa a soupeř toho využil, když se po dvou rychlých kombinací ujal vedení 2:0. Cobra nás poté zřejmě podcenila a zvolnila, využili jsme toho a po vstřelení třech gólů jsme se ujali vedení 3:2. Soupeř opět zlepšil koncentraci a po několika individuálních akcí nakonec zvítězil 6:3.

Ve druhém zápase nás čekal tým Spirochetes Plzeň, kterému se letos zatím nedaří. Začátek zápasu se nám opět nepovedl a prohrávali jsme 0:1. V zápase bylo opět mnoho chyb z naší strany, především přihrávky na půlce hřiště, které často byly velmi nepřesné a soupeř toho dokázal využít. Padlo celkem 8 gólů a po závěrečném hvizdu, kdy byl konečný výsledek 4:4, jsme se s klukama ze Spirochetes podělili o body.

V posledním zápase třetího TD nás čekal tým ze dna naší ligy. Bohužel pro nás a další dva soupeře tohoto TD tým FbC Sekající hole Doubravka hrál perfektně a všechny tři své zápasy jasně vyhrál. Od začátku zápasu jsme hráli naprosto špatně. Snad nikdo z našeho týmu nepodal výkon, o kterém by mělo cenu něco psát. Po závěrečném hvizdu skončilo naše trápení a výsledek 0:3 byl pro nás (vzhledem k průběhu zápasu) asi ještě hodně dobrý...

Nedá se nic dělat, každý den není posvícení... 11.11.2014 jedeme opět do Nepomuka, kde nás čekají tři těžké zápasy... Snad zahrajeme lépe a odvezeme z Nepomuka více bodů...