3. TD v sezóně 2015/2016

Zhruba po dvou týdnech jsme se vraceli opět do sportovní haly v Nezvěsticích, kde nás čekaly dva těžké zápasy. V prvním duelu jsme opět změřili síly s týmem FBC Rakovník "B", se kterým jsme svedli bitvu minulý TD, kdy jsme v závěru zápasu urvali cennou remízu 3:3. I tento zápas byl velmi vyhecovaný a bojovalo se do poslední sekundy. V zápasu padla pouze jedna branka, kterou jsme připsali 3 body do průběžné tabulky regionální ligy. 

Ve druhém zápase nás čekal lídr ligy Galacticos. Tým je složený s mladíků z nejlepšího florbalového klubu západních Čech FBŠ Slavia Plzeň. Do utkání jsme šli s jediným cílem, nedostat výprask, který tento tým soupeřům uděluje. Ve třetí minutě se prosadil po perfektní individuální akci Roman Záhrobský a soupeře jsme opařili. Po dvou profesionálních akcích soupeř otočil skóre a ujal se vedení 2:1. Se soupeřem jsme statečně drželi krok a byl to opět Roman Záhrobský, který po další neskutečné individuální akci srovnal. Soupeř ale opět ukázal kvalitu a vstřelil rozhodující branku. 

Byl to perfektní turnajový den. Konečně jsme ukázali, co v nás je. Především zápas s týmem Galacticos lze zařadit mezi naše nejlepší, co jsme kdy odehráli!

Sestava pro 3. TD

Brána: Lenka Šindelářová

Pole: Roman Záhrobský, Tomáš Záhrobský, Jirka Brunclík, Míra Šůs, Tomáš Skuhravý, Honza Mach