5. TD v sezóně 2014/2015

Po dvou měsísích jsme opět zavítali do sportovní haly v Nezvěsticích, kde nás čekaly dva duely.

První zápas jsme sehráli s týmem Sokol Křimice "B", se kterým už jsme letos jednou hráli. Stejně jako první zápas, tak i dnešní zápas s Křimicemi skončil nerozhodně. Zápas měl solidní tempo a dá se říci, že všechny branky, které padly, vyplynuly z chyb obou týmů. Lze konstatovat, že remíza je pro oba týmy spravedlivá.

Ve druhém zápase jsme se poprvé v naší historii postavili týmu FBC Falcons Nepomuk. Věděli jsme, do čeho jdeme :-) a chtěli jsme se tomu postavit čelem. Z našeho přístupu vyplývá a výsledné skóre 3:12 po 20 minutách hry. Klucí z Falcons loni naprosto ovládli regionální ligu a ohlásili boj o postup do druhé ligy. Falcons mají neskutečnou kvalitu.  Určitě jsme s nimi zcela nepropadli, když jsme se dokázali  třikrát prosadit. Kdyby bylo více štěstí, mohli jsme přidat ještě 2-3 góly z vyložencých šancí.

Urvali jsme dnes jen jeden bod ze čtyř možných, ale vzhledem k soupeřům je bod solidním výsledkem z 5. turajového dne. Za měsíc nás čekají dva zápasy ve sportovní hale TJ Slavoj Plzeň. Snad budeme úspěšnější a připíšeme do tabulky více bodů....

 

Sestava pro 5.TD

Brána: Lenka Šindelářová

Pole: Jirka Brunclík, Tomáš Záhrobský, Tomáš Skuhravý, Lukáš Podzimek, Jan Novotný, Roman Záhrobský