5. TD v sezóně 2015/2016

Rok 2015 jsme jeli uzavřít do sportovní haly v Nepomuku. 

Čekal nás boj o 9 bodů, o které jsme byli připraveni usilovat do posledních sekund zápasů!

O první tři body jsme si zahráli s našimi sparingovými parťáky, týmem Šmejd 2002 "C". Zápas jsme rozehráli dobře a po dvou brankách Kotyho jsme rychle vedli. Šmejdi nehodili flintu do žita, zrychlili tempo hry a srovanli. Roman Záhrobský opět ukázal, že jeho kvality rostou s každým zápasem a po krásné přihrávce svého bráchy Tomáše vstřelil gól, díky kterému jsme se opět ujali vedení. Koty po pěkné akci s Mírou Šůsem zvýšil naše vedení na 4:2. 

Dále nás čekal tým IBK Pändy, který patří mezi týmy hrající o první příčky tabulky. Do zápasu jsme naskočili bez respektu. Koty přenechal roly střelce a přijal roly nahrávače. Díky jeho dvěma perfektním přihrávkách Tomáši Záhrobskému a Mírovi Šůsovi jsme vtřelili dvě branky, které nám zajistili velmi cenné vítězství 2:1 nad tímto kvalitním týmem.

Před třetím zápasem nás čekala delší pauza, kterou jsme vyplňili návštěvou místní sokolskou hospodou, kde padlo pár iontových nápojů :-D, pár hermelínů, utopenců... Do třetího zápasu již nenaskočil Koty, který jel fandit plzeňským indiánům. Posilněni z místní hospody jsme nastoupili do zápasu proti klukům ze Žebráku. Nohy už nám moc nešli, bylo nás jen pět, takže střínání bylo hektické, ale dokázali jsme vstřelit o jednu branku více než soupeř a urvat tak třetí vítězství v daný TD.

Byl to jeden z náš nejlepších TD. Předvedli jsme perfektní týmový výkon a zaslouženě jsme urvali všech 9 bodů.

Sestava pro 5. TD

Brána: Lenka Šindelářová

Pole: Martin Kodalík (1. a 2. zápas), Tomáš Záhrobský, Roman Záhrobský, Míra Šůs, Honza Mach, Tomáš Skuhravý