5. TD V SEZÓNĚ 2016/2017

5. TD je za námi..

V Nepomuku nás čekala porce 4 zápasů. Vezeme 6 bodů... Těžko říct, jestli je to hodně nebo málo...

V prvním zápase jsme si poradili s týmem Chuck Noris Nýřany. Klukům se moc nechtělo běhat, takže jsme měli na hříšti více než dost prostoru, kterého jsme uměli využít. Výsledkem 8:2 jsme připsali první 3 body.

Ve druhém utkání jsme chtěli oplatit porážku z minulého TD týmu Durango Zruč. Dostali jsme lekci z produktivity a tvrdosti. Soupeř si v osobních soubojích uměl udělat prostor před bránou, kde byl defakto 100% v zakončení. Romana v bráně jsme moc nepodrželi, když jsme soupeře nechali v 8 jasných šancí, které proměnil...výsledek 2:8

Třetí zápas jsme sehráli proti Přešticím. Do utkání jsme vstoupili koncentrovaně a snažili se držet vzadu nulu. V první půli při  zakončeních při nás stáli všichni svatí a podařilo se nám soupeři vstřeli dvě naprosto šťastné branky :-) a dostali jsme se do důležitého vedení. V první půli došlo při herní situaci i ke zranění soupeře :-( .. doufáme, že bude brzy v pořádku... Po celý zápas nás v bráně držel Roman, který za své záda pustil pouze jeden míček...  Po výhře 5:1 jsme připsali další tři body do tabulky..

V posledním utkání 5. TD nás čekal mančaft Galacticos, složený z mladíků FBŠ Plzeň. Už jsme se s nima párkrát utkali a vždy jsme si zápas užili. Do zápasu jsme šli s tím, že nemáme co ztratit... Těžko říct, co bylo příčinou, ale chlapi z Galacticos neoplývali rychlostí. Díky tomu jsme byli schopni se soupeřem držet krok. Asi můžeme s čistým svědomím říct, že jsme soupeře přestříleli... ještě dvě minuty před koncem jsme drželi nadějný výsledek 2:2 s vidinou další proměněné šance... Bohužel jsme po dobré akci Galacticos inkasovali. Ve snaze vyrovnat jsme vyrobili chybu, kterou soupeř proměnil v brejk, udeřil a zápas skončil 2:4. 

Byl to dobrý turnajový den. Hráli jsme dobrej florbal... škoda jen, že jsme nevyužili příležitosti a s Galacticos jsme neuhráli alespoň remízu - určitě bychom si ji zasloužili... cenili bychom si jí velmi!!!

Sestava pro 5.TD

Brána:             Král Roman

Pole:(útok)      Jirka Brunclík, Dan Vodička, Roman Kouřil

        (obrana)  Tomáš Záhrobský, Roman Záhrobský, Tomáš Skuhravý, Michal Šťucha