6. TD v sezóně 2015/2016

Nový rok jsme zahájili opět v Nezvěsticích. Na odvetu s námi čekal tým Starý Páky a my čekali na poměření kvality s lídrem ligy týmem HovadaX Stříbro.

Starý Páky tento TD měli celkem 5 zápasů a bylo vidět, že tento tým přijel velmi posílen. V zápase jsme proti nim bojovali o každý metr hřiště a skóre se neustále přelévalo. Zápas moc nezvládli rozhodčí, takže byl plný sporných momentů a zbytečně vyhecovaných momentů.Dá se říci, že jsme soupeři darovali 3 laciné góly. Remíza 4:4 je ale asi spravedlivá pro obě strany.

Na druhý zápas jsme se těšili, jelikož nás čekal stávající lídr ligy. Skóre otevřel Koty po přihrávce od Tomáše Skuhravého. Soupeře jsme dále tlačili, což vedlo k další povedené akci, kdy Tomáš Záhrobský přihrál Kotymu, který byl opět neomylný. O třetí branku se postaral parádní střelou z voleje Tomáš Hrabec, který dostal přihrávku z rohu hřiště od Tomáše Skuhravého. Soupeř po přestávce zvýšil tempo a podařilo se mu snížit. Koty ale utnul veškeré diskuse o dramatickém závěru zápasu, když po přihrávce Tomáše Záhrobského vstřelil branku na 4:1. 

Je vidět, že v Nezvětsticích se nám daří. Opět jsme předvedli perfektní výkony a urvali 4 body ze 6. Cenná je především výhra s týmem HovadaX Stříbro!

Brána: Lenka Šindelářová

Pole: Martin Kodalík, Tomáš Záhrobský, Roman Záhrobský, Tomáš Hrabec, Tomáš Skuhravý, Míra Šůs, Honza Mach