8. TD v sezóně 2014/2015

Boj o záchranu

Dnes jsme jeli do Nezvěstic bojovat o záchranu ve třetí lize. Čekali nás celkem tři soupeři. Pvní zápas jsme sehráli s týmem Pokusní králící s.r.o. Do zápasu jsme vstoupili výborně a po prvních pěti minutách jsme vedli již 2:0. Po první půlce jsme bohužel ztratili koncentraci a přestali soupeře tlačit. Králící převzali otěže a srovnali. V závěru zápasu mohli ještě vstřelit branku. Naštěstí nás podržel perfektně chytající Dan, který měl v tomto zápase svoji premiéru za náš tým.

Ve druhém zápasu jsme se postavili týmu SK 2012 Plzeň, který v této sezóně patří mezi adepty na titul. Předvedli jsme velmi bojovný a dobrý výkon. Dan v brance opět čaroval a chytil spoustu dobrých střel soupeře. Po závěrečném hvizdu svítilo na výsledkové tabuli skóre 3:1 pro soupeře.

V posledním zápase tohoto turnajového nás čekal lídr naší ligy. Tým Cobra Radnice má široký a kvalitní tým, což se projevilo i v tomto zápasu. Dá se říci, že Dan si při svém premiérovém turnajovém dni zachytal hodně:-). Cobra nás doslova zasypala střelami. I když se Dan snažil, co mohl, tak soupeř naší obranou procházel, jako kdybychom žádnou obranu neměli. Výsledné skóre 2:10 hovoří za vše.

Nedá se nic dělat, v boji o záchranu jsme moc bodů nepřipsali. Snad v dalším turnajovém dni budeme lepší.

Sestava pro 8. TD

Brána: Dan Vodička

Pole: Honza Mach, Tomáš Záhrobský, Tomáš Skuhravý, Zdenda Pavlásek, Lukáš Podzimek, Tomáš Hrabec