8. TD V SEZÓNĚ 2015/2016

Blíží se konec sezóny a žádný lehký zápas už nás nečeká! Dnes jsme ukázali charakter a sílu!

Dnes jsme jeli bojovat o udržení první čtyřky do sportovní haly v Nezvěsticích. Hned první zápas byl více méně přímým soubojem právě o první čtyřku. Čekal nás tým FBC Green Devils, který nás v úvodu letošní sezóny porazil. Do zápasu jsme nevstoupili dobře. Po laciných chybách jsme dvakrát prohrávali. Vždycky jsme se dokázali zvednout a bojovat o srování stavu. Soupeř vedl 1:0, 2:1, 4:2... Zápas byl dle očekávání velmi vyhrocený a plný faulů a sporných momentů. Dokázali jsme třikrát srovnat a po perfektních kombinací Martina Kodalíka a Tomáše Skuhravého jsme tento důležitý zápas urvali v náš prospěch. Celý tým makal na 100%!!

Ve druhém zápasu nás čekal další soupeř, který nás v úvodu ligy porazil. Klucí z Heřmanky i v tomto zápase dominovali a po krásných souhrách vedli 4:1. Nic nenasvědčovalo tomu, že by vedení ztratili. Zhruba tři minuty před koncem jsme si vzali Time Out a vše začalo. Míra opustil branku a začla hra bez brankáře. Rychle se nám podařilo vstřelit kontaktní branku. Pokračovali jsme ve hře bez brankáře a bojvnost s naší perfektní kombinací nesla další ovoce. Zhruba 40 sekund před koncem jsme se přiblížili velmi cenné remíze. Míra dál zůstal na střídačce a my stále pokračovali bez gólmana. Další parádní kombinace a Tom S. po perfektní přihrávce od Martina K. vymetl pavučinu v rohu branky soupeře... Připsali jsme nesmírně vydřený a cenný bod do tabulky.

Dnes to byla jedna velká paráda. V přímém souboji jsme dokázali porazit velmi silný tým FBC Green Devils a ve druhém zápase jsme ukázali, že si to play off zasloužíme. Dokázali jsme se zvednout a srovnat prohrané utkání! 

PS: Velký dík patří Šmejdům, kteří nás neskutečně hnali z tribuny a samozřejmě taťkovi Záhrobskému, který opět nechyběl na tribuně!

_____________________________________________________________________________________________________

Sestava pro 8. TD

Brána: Míra Šůs

Pole: Martin Kodalík, Jirka Brunclík, Tomáš Skuhravý, Tomáš Hrabec, Tomáš Záhrobský a Roman Záhrobský