9. TD v sezóně 2014/2015

Boj o záchranu

Opět jsme bojovali v Nezvěsticích o záchranu. Dnes nás čekali tři hratelní soupeři. Kdybych tyto duely zvládli, mohli bychom pomýšlet na play off. V prvním zápase jsme hráli s týmem Šmejd 2002 "B". Tréninkové manko se projevilo na začátku zápasu, kdy jsme nebyli schopni si přihrát, normálně vystřídat, vystřelit... Soupeř se ujal vedení 2:0. Zápas byl plný sporných momentů. Za stavu 0:2 byl velmi sporně vyloučen Míra (1+5 min). Tento moment nás doslova nakopl a podařilo se nám po dvou krásných akcích vyrovnat. V závěru zápasu jsme si vypracovali ještě dva dobré šance, které jsme bohužel neproměnili ve vítězství.

Do druhého dueli jsme šli proti týmu FBC Spirochetes Plzeň. V posledních zápasech se nám proti klukům ze Spirochetes dařilo. Zápas byl velmi vyrovnaný a bylo hodně šancí na obou stranách. Lenka i hostující brankář ovšem předvedli výborné výkony. Soupeř byl ovšem produktivní při zakončování akcí a po závěrečném hvizdu bylo skóre 1:3.

Do poslední zápasu jsme šli proti týmu Junajtyd Genxtazzz of Lobogo. V prvním měření sil v letošní sezóně jsme tento tým porazili. V dnenším zápase jsme bohužel šanci neměli. Soupeř byl o třídu lepší. Předčil náš v kombinaci i v zakončování. Skóre 1:4 je pro nás ještě velmi dobré. Kdyby Lenka nepředvedla několik dobrých zákroků, mohlo být hůře.

Nedá se nic dělat, dá se říci, že boj o záchranu jsme s největší pravděpodobností prohráli. V posledním turnajovém dni nás čeká opět několik zápasů, tak snad alespoň důstojně dohrajeme třetí ligu.

Sestava pro 9. TD

Brána: Lenka Šindelářová

Pole: Tomáš Záhrobský, Tomáš Skuhravý, Tomáš Hrabec. Míra Šůs, Honza Mach, Lukáš Podzimek