9. TD V SEZÓNĚ 2015/2016

Předposlední TD je za námi. Měli jsme před sebou dva nesmírně těžké zápasy o velmi důležité body v boji o play off!!

V prvním zápase jsme si zahráli proti mladým závoďákům z týmu Galacticos. Těžko říct, proč se kluci podobné úrovně dali na amatérskou ligu, ale co :), zahráli jsme si pěkný zápas. Mladíci měli dle očekávání velký nástup a po první půli jsme prohrávali 4:1. Po poločase soupeř polevil a my měli více prostoru na hřišti. Využili jsme toho a skóre se nám podařilo upravit na 5:6. V závěru zápasu soupeř velmi dobře kombinoval a zápas urval na svoji stranu v konečném výsledku 8:5. 

Do druhého zápasu jsme šli proti Junajtydu. Na tenhle tým neumíme. Museli jsme ale urvat tři body! Zápas pískali rozhodčí, kteří se už asi viděli kdekoli jinde.. jen ne v daném zápase. Zápas byl plný sporných, vypjatých momentů... osekávalo se, povídalo se atd.. Soupeř zhruba minutu před koncem první půlky vstřelil šťastný gól.. Bojovali jsme ze všech sil do konce.. V polovině druhé půlky jsme po dvou perfektních šancích otočili skóre na 2:1! O první gól se postaralo rodinné duo Záhrobských. Vítězný gól vstřelil krásnou střelou Jogurt... Soupeř hrál poslední dvě minuty bez brankáře a doslova nás zamknul.. Neskutečně nás podržel Dan Vodička v bráně, kterej v ní postavil doslova zeď!!! 

Byl to těžký a vydařený TD. Do prvního zápasu jsme šli s tím, že nemáme co ztratit. Za výsledek a předvedenou hru se nemusíme stydět.

Ve druhém zápase jsme hráli o šanci bojovat o první čtyřku zaručující play off. Nechali jsme tam doslova všechno. Bylo to ubojovaný, ale o to víc se to počítá....

V neděli 27.3. nás čekají v Kožlanech poslední dva důležité zápasy. Je to na nás, jestli si tu čtyřku uhrajeme....

Sestava pro 9.TD

Pole: Tomáš Záhrobský, Roman Záhrobský, Tomáš Skuhravý, Tomáš Hrabec, Míra Šůs a Honza Mach

Brána: Dan Vodička