Ohlédnutí za rokem 2018

Je to tak! Dalších 365 dnů je za námi a rok 2018 je minulostí!

V kalendářním roce 2018 náš tým dohrál sezonu 2017/2018, na kterou budeme chtít rychle zapomenout!

Po předchozí sezoně, kdy jsme dokázali postupit do play off, jsme určitě pomýšleli na horní polovinu tabulky. Sestava zůstala více méně beze změn. Akorát zraněného Skuhryho nahradil na hostovačku Petr Körner.

V základní části jsme odehráli celkem 26 zápasů. Skóre 68 vstřelených a 117 inkasovaných branek napovídá, že celková bilance nebyla dle očekávání. Dokázali jsme uhrát pouze 4 vítězství, 2 remízy a bohužel 17 žalostných proher. Stačilo to na 12. místo a jistou účast v baráži o udržení ve 3. lize.

Ke konci května jsme se v Nezvěsticích uktali s týmem Predators. Účast hojná nebyla a bohužel jsme padli 1:3 a 1:8 a sestup do Regionální ligy byl více méně jistý.

V sezoně 2017/2018  brance se skoro rovným dílem prostřídali Dan Vodička s hercem Michalem Štěrbou. Obou klukům patří velké díky za předvedené výkony. Pole, jako skoro každý rok, táhl svými výkony a kanadskými body Tomáš Záhrobský. 32 kanadských bodů ve 27 zápasech je pěkná statistika.
_____________________________________________________________

Na konci září 2018 jsme naskočili již do 8. sezony v BLMF, která prošla opět několika změnami. Jednou z nich je rozdělení regionálních lig do 3 tabulek. Bohužel to má za následek nižší počet zápasů v základní části.

Před letošní sezonou nastaly v týmu změny v soupisce. Do branky se po roční pauze vrátila Léňa... my radost máme velikou, soupeři už nikoliv :-) .. Léňa opět kraluje brankářským statistikám a v brance postavila doslova zeď :-)

Z týmu odešel Švéd. Po zranění se vrátil Skuhry a soupiska se rozrostla o Martina Bartoška, který se rychle adaptoval do týmu. Kéž bychom byli  všichni tak poctiví v docházce na tréninky a přístupu k nim :-)...

V letošní sezoně chceme hrát o čelo tabulky, abychom si mohli zahrát o postup do třetí ligy. Bohužel jsme hned na začátku ligy přišli o Yoghurta, který se na TD zranil - dej se brzo do kupy chlape! I přes tuto ztrátu zatím šlapeme jako tým na výbornou a po čtvrtém turnajovém dni držíme 3. místo zaručíjící postup do play off!

______________________________________________________________

Do roku 2019 přejeme nám i všem soupeřům hlavně pevné zdraví, pevné nervy a dobrou mušku.....

 

CRITTERS PIČO!!!